Adventuremathic Projesi İle Ulusal Kalite Etiketi

Adventuremathic  Projesi İle Ulusal Kalite Etiketi

Tebrikler!

Öğretmenimiz Melek GRAM yürüttüğü  eTwinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı ve öğretmenimiz Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwinning Faaliyetleri kapsamında,2023 yılına ait eTwinning  14.Ulusal Konferansına (Antalya 14-16 Aralık tarihleri arasında) davet edildi.Melek GRAM öğretmenimiz eTwinning  14.Ulusal Konferansına İlimizden davet edilen 14 öğretmen arasına bulunmaktadır.

ADWENTUREMATHİC (MACERAMATİK)

Maceramatik bir e-Twinning projesidir.Projemizin kuruculuğunu Gazipaş İlkokulu 3/E Sınıf öğretmeni Melek GRAM ve Azeri ortağımız Sevil Balbalayev ile birlikte yapıyoruz.Projemizde farklı okullardan 10 Türk ortağımız ve 4 Azerbaycanlı, 2 Romanyalı,1 Litvanyalı,1 tane Bulgaristanlı ,1 İtalyalı ortağımız bulunmaktadır. Projemiz Milli Eğitim Bakanlığımızın matematik seferberliği projesi kapsamında kurulmuştur.Amacımız öğrencilerimize matematiği sevdirmek ve matematik okur yazarlığı kazandırmaktır. Başka ülke ve ülkemizdeki diğer okullardaki öğrencilerle iletişime geçerek öğrencilerimizi sosyalleştirmeyi hedefliyoruz.Projemizde plan dahilinde etkinliklerimizi yaparak projemize devam ediyoruz.

Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 10.12.2023 16:47 - Görüntülenme: 60