EĞLENCELİ MATEMATİK eTwinning PROJESİ

Ekim ayında başalayan ‘’Eğlenceli matematik projemizde 10 Türk ve 1 Azeri ortakla çalışmaya başladık.Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonu kapsamında yenilikçi uygulamalara açık sınıf ortamları oluşturarak,Çocukların matematiksel düşünme becerilerinizi geliştirmeyi,eğlenerek öğrenmeyi ,matematiği günlük hayatın bir parçası haline getirmeyi ,çocukların matematikte daha yaratıcı daha üretken olmalarını,mantıklı düşünme yetisini geliştirmeyi,matematiği yeniden keşfetmelerini,matematiği eğlenerek öğrenebilmelerini,matematiğin içindeki oyunu, oyunun içindeki matematiği görebilmelerini,matematiği mevcut yaşama transfer edebilmek için matematiğin gülümseten yanını tanıyabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

*Matematiği eğlenceli şekilde ve uygulamalı olarak çocuklarda şekillendirmek.

*Öğrencilerde matematik dersi korkusunu yenmek.

*Matematik dersine karşı olan ön yargıları yenmek

*.Matematik dersini sevdirmek.

*Matematiği somutlaştırmak.

*Günlük yaşam içindeki matematiği yaşatabilmek.

*Matematik dersinin görsellerle nasıl öğrenilebildiğini gösterebilmek projeden beklenen sonuçlardır.

Proje 3-E sınıfı öğretmeninin rehberliğinde 3-E sınıfı öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

11-03-202411-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 00:05 - Görüntülenme: 61