STEM ÇOCUKLARI, YOK EDER SORUNLARI(STEM İS DESTROYİNG CHİLDREN’S PROBLEMS)

STEM ÇOCUKLARI, YOK EDİYOR SORUNLARI(STEM İS DESTROYİNG CHİLDREN’S PROBLEMS)

Okulumuz öğretmenlerinden Melek Gram ve öğrencilerinin katılımcı olarak yürüttükleri Stem Çocukları Yok Eder Sorunları eTwinning Projesi çalışmalarına devam etmektedir. Aralık ayında doğal boya yaparak çeşitli malzemeleri yaptığımız doğal boyalarla boyadık. Ocak ayında ise geri dönüşüm ve sıfır atıklarla ilgili araştırmalar yaparak çeşitli malzemelerin üzerindeki geri dönüşüm kodlarını okuma çalışmaları gerçekleştirdik.Projede 10 Türk ve Azerbeycan’dan 2 öğretmenimiz yer almaktadır.Projede öğrencilerimizin araştırmacı ve eleştirel düşünme yönlerini geliştirmeyi,sosyal becerilerini artırmayı ve teknolojiyi faydalı yönde kullanma ,web2.0 araçlarını derslerde kullanmalarını hedefliyoruz.Öğrencilerimiz proje etkinliklerine severek katılmaktadırlar.

15-01-202415-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 01:38 - Görüntülenme: 90